Profil Perusahaan

TynoWeld mangrupikeun produsén profésional anu khusus dina helm las sareng kacasoca.Sadaya produk urang kéngingkeun sertipikat CE, kualitas anu saé kalayan harga anu lumayan hayu urang kéngingkeun palanggan anu langkung satia kalayan kerjasama jangka panjang, sareng tetep usaha langkung jauh dina widang PPE.

indéks_hd_bg

WARTA JEUNG INFORMASI

  • 图片 1

    Naha Milih Auto-darkening Las Helm?

    Aya sababaraha alesan pikeun milih masker otomatis-poekan: Ningkatkeun kaamanan: Helm las anu ngagelapkeun otomatis gaduh téknologi kontrol cahaya anu otomatis nyaluyukeun warna sareng tingkat panyalindungan lénsa nalika ...

  • aca (5)

    Naha lénsa las henteu kedip-kedip sareng kedip-kedip?

    1.Principle of otomatis lampu-ngarobah lenses las nu darken.Prinsip darkening tina lénsa las-ngarobah lampu otomatis utilizes elemen photosensitive sarta téhnologi lapisan kristal cair.Dina lensa, unsur fotosensitip (misalna fotodioda atanapi pho...

  • 图片 1

    134TH Canton Fair datang ngaleuwihan ekspektasi

    Pameran Canton ka-134 éta suksés lengkep, nunjukkeun kateguhan Cina dina nyanghareupan tantangan ékonomi global.Kusabab wabah anu terus-terusan, acara ikonik ieu dilaksanakeun sacara online sareng offline, narik sajumlah ageung pamilon domestik sareng asing....

  • 图片 2

    Helm Las Premium sareng Standar Sertifikasi pangluhurna

    Di dunya anu gancang ayeuna, kaamanan tetep janten perhatian utama dina unggal industri, kalebet industri las.Ngagunakeun helm las dipercaya penting pikeun ngajaga welders tina haseup ngabahayakeun, sparks, sarta radiasi UV / IR.Kusabab aya sauntuyan organ sertifikasi ...

  • 6

    Tip pikeun milih helm las ——Jieun helm ngagelapkeun otomatis top Cina

    Henteu sakabéh helmets las cocog pikeun anjeun, sarta manggihan hiji katuhu pikeun kaperluan anjeun bisa jadi nangtang.Tapi, ngeunaan kualitas, daya tahan, sareng kanyamanan, helm las anu ngagelapkeun otomatis paling luhur di China mangrupikeun conto kaunggulan.Kalayan fitur sapertos adjustab ...